Företaget

Värmepumpar i Norr…

…är ett enmansföretag från Luleå som drivs av mig, Kent Jonsson. Mitt expertområde är luft/luft värmepumpar och mitt mål i varje kundmöte är att leverera just det du behöver, till en rimlig peng. Jag levererar nya värmepumpar, installerar dem efter dina behov och önskemål samt reparerar och justerar din befintliga värmepump.

För mig är långsiktiga relationer viktiga och jag finns tillgänglig även efter en installation. Jag jobbar primärt i Luleå, Piteå, Kalix, Boden och Älvsbyn, men gör även installationer i andra delar av Norrbotten.

Värmepumpar i Norr samarbetar med Mitsubishi när det gäller att leverera kvalitetspumpar med stilren design som smälter bra in i huset, stugan eller lokalen. Utöver produktgarantin finns jag även med efter installation om du har frågor eller funderingar. Det är viktigt för mig att du får den bästa tänkbara lösningen över tid.

Har du minsta fråga eller fundering kring vad just du och ditt hus behöver? Eller har du en värmepump som krånglar eller inte lever upp till dina förväntningar? Tveka inte att slå mig en signal så hjälper jag dig med tips och råd. Jag kan även hjälpa dig med beräkningar kring energibesparingar och installationslösningar.

Är du i behov av rådgivning eller vill du få en projektuppskattning?